Το πρώτο απόλυτα εξειδικευμένο concept ολιστικής αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, ήρθε και στην Ελλάδα! Το Mom Makeover® είναι ένα “one stop shop” για τη νέα μαμά, η οποία θέλει να αποκαταστήσει το σώμα, τη γεννητική περιοχή, ακόμα και το πρόσωπό της, εξαλείφοντας τα σημάδια που άφησε ο τοκετός.

Μία ομάδα διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών, Γυναικολόγων και Δερματολόγων, με επικεφαλής τον Dr. Νικόλαο Ναούμ, ειδικευμένο στην Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο επεμβάσεων όπως κοιλιοπλαστική, αποκατάσταση και ανόρθωση στήθους, κολποπλαστική για τη μείωση της χαλάρωσης του κόλπου που παρατηρείται μετά τον τοκετό, ακόμα και την εξάλειψη των ραγάδων σε κοιλιά και στήθος ή των πανάδων που δημιουργούνται στο πρόσωπο λόγω των ορμονικών διαταραχών της εγκυμοσύνης.

Ταυτόχρονα, διατίθεται μία πληθώρα μη επεμβατικών λύσεων, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών και αισθητικών προβλημάτων, που εκτείνονται από την επαναφορά του ιδανικού βάρους μετά τον τοκετό και την αντιμετώπιση της αυξημένης τριχοφυΐας λόγω αλλαγής του ορμονικού προφίλ της γυναίκας, έως τη μη χειρουργική αντιμετώπιση της ακράτειας πρώτου βαθμού με την επαναστατική μέθοδο Vagitense.

Έτσι, η σύγχρονη μαμά δεν χρειάζεται να αναζητά 2 ή και 3 διαφορετικούς γιατρούς. Το Mom Makeover® συγκέντρωσε όλες τις ειδικότητες και όλες τις θεραπείες που χρειάζεται, σε έναν εξειδικευμένο χώρο, όπου δημιουργείται το πλήρως εξατομικευμένο πλάνο και το πρωτόκολλο αποκατάστασης της γυναίκας!

Πάνω από 3000 επεμβάσεις αιδοιοπλαστικής

Πάνω από 4000 ικανοποιημένες γυναίκες

Πάνω από 25 χρόνια στην υπηρεσία της Ιατρικής