Τα νήματα ανόρθωσης PLLA είναι η τελευταία τάση στην αισθητική ιατρική παγκοσμίως.

Η τεχνική της εφαρμογής των νημάτων PLLA είναι πολύ εύκολη, αλλά κυρίως πολύ αποτελεσματική στην μη επεμβατική ανόρθωση στήθους. Η εφαρμογή γίνεται εύκολα, αναίμακτα και ανώδυνα στο ιατρείο, χωρίς τομές, μόνο με λίγη τοπική αναισθησία.

Γύρω από τα νήματα παράγεται κολλαγόνο και ελαστικές ίνες που δημιουργούν ένα ισχυρό φυσικό πλέγμα, το οποίο διατηρείται για καιρό ακόμα και όταν τα νήματα απορροφηθούν. Ο εξειδικευμένος Ιατρός εισάγει τα οδοντωτά νήματα τα οποία είναι προσαρτημένα σε ειδικές μικροκάνουλες όπου μετά την εισαγωγή τους στο δέρμα και την αφαίρεσή τους, απελευθερώνουν το εσωτερικό νήμα στην προκαθορισμένη θέση κατά μήκος μιας επιλεγμένης τροχιάς.

Στη συνέχεια τα νήματα αυτά τεντώνονται βάση τους σχεδιασμού για την επίτευξη του αποτελέσματος, προκαλώντας άμεσα ορατή ανόρθωση/ανύψωση του στήθους.

Τα νήματα είναι πλήρως απορροφήσιμα και ο αριθμός που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από τις ανάγκες τις εκάστοτε περιοχής στην οποία εφαρμόζεται η θεραπεία.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30- 45 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή και των αριθμό των νημάτων που πρέπει να τοποθετηθούν.
Μετα την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τα αποτελέσματα είναι ορατά σε ένα μεγάλο βαθμό, όμως βελτιώνονται στο πέρας λίγων εβδομάδων.
Περίπου 1 μήνα μετά την εφαρμογή των νημάτων, το αποτέλεσμα θα έχει φτάσει στο 100% του επιθυμητού αποτελέσματος.