Ραγάδες, χαλάρωση και τοπικό πάχος είναι το τίμημα της μητρότητας. Δεν είναι μόνο η αύξηση βάρους στην εγκυμοσύνη που μπορεί να αλλάξει και να επηρεάσει την επιδερμίδα της γυναίκας –μητέρας αλλά και οι  ορμονικές αλλαγές συμβάλουν  για κάποια από τα αισθητικά προβλήματα που προκύπτουν στο δέρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και συνεχίζουν να υπάρχουν και μετά.

Οι ραγάδες  η ατροφικές ραβδώσεις είναι μια μορφή ουλών που δημιουργούνται στην επιδερμίδα ως αποτέλεσμα της απότομης τάσης που ασκείται στο δέρμα. Επειδή οι ραγάδες είναι ένα είδος ουλών σαν αυλακωτές γραμμές που προκαλούνται από τη διαταραχή των ελαστικών ινών του χορίου, είναι σχεδόν ανέφικτο να εξαφανιστούν με τη χρήση των ειδικών κρεμών που κυκλοφορούν.

Πλέον η ιατροτεχνολογία  και οι αισθητικές της εφαρμογές μας δίνουν την δυνατότητα  και τα όπλα να σβήσουμε τα σημαδια της εγκυμοσύνης.

Πλεονεκτήματα

Πιο απαλή και σφριγηλή επιδερμίδα, με βελτιωμένη όψη χωρίς χειρουργική επέμβαση

Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας

Ανώδυνες συνεδρίες θεραπείας

Δεν υπάρχουν επιπλοκές

H Fractional RF είναι μια επαναστατική θεραπεία με έναν καινοτόμο συνδυασμό της κλασματικής  ( Fractional ) θεραπείας με τις ραδιοσυχνότητες. Η θεραπεία μέσω ραδιοσυχνοτήτων (RF) είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος για την αναδιαμόρφωση και ανοικοδόμηση του κολλαγόνου. Είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία για την οποία χρησιμοποιείται μια κεφαλή από μικρό-βελόνες, οι οποίες ρυθμίζονται κατά περίπτωση και διεισδύουν σε βάθος από 1 εως 3 mm, και έτσι ανανεώνονται  τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς σχεδόν καθόλου αποθεραπεία.

Κατά την θεραπεία έχουμε ταυτόχρονη ενέργεια Ραδιοσυχνοτήτων RF και νυγμών (Microneedling) με 49 επιχρυσωμένες ακίδες μέχρι το χόριο (κυρίως δέρμα) σε ελεγχόμενο βάθος .Οι βελόνες και η θερμότητα δημιουργούν  στοχευμένο μικροτραυματισμό, χωρίς όμως να προκαλείται επιδερμική βλάβη. Έτσι διεγείρονται οι αυξητικοί παράγοντες (gene factors) του οργανισμού,  παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης ,με αποτέλεσμα να ξεκινά αυτόματα η διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων. Η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων εισέρχεται απευθείας στην περιοχή στόχου μέσω των μικροακίδων, για να επιτύχει το μέγιστο αποτέλεσμα θεραπείας. Έχοντας τη δυνατότητα επιλογής του βάθους διείσδυσης, της ενέργειας RF που διοχετεύεται καθώς και της χρονικής διάρκειας έκθεσης, επιτυγχάνεται τρισδιάστατη αναδιαμόρφωση του ιστού και πλήρης εξατομίκευση της θεραπείας .

Η κλασματική ραδιοσυχνότητα είναι θεραπεία ανώδυνη και χωρίς χρόνο ανάρρωσης. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος. Οι θεραπείες γίνονται όλο τον χρόνο χωρίς να υπάρχει φόβος υπερμελάγχρωσης τους θερινούς μήνες.