Με την αξιοποίηση του ειδικού μήκους κύματος των 1064 nm και μία αποκλειστική κυματομορφή, δημιουργήθηκε μία ελάχιστα επεμβατική Laser θεραπεία που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Αυτά τα ασύγκριτα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται από τις δεκαετείς μελέτες, δημοσιεύσεις και κλινικές αξιολογήσεις της μεθόδου.

Με την αξιοποίηση του ειδικού μήκους κύματος των 1064 nm και μία αποκλειστική κυματομορφή, δημιουργήθηκε μία ελάχιστα επεμβατική Laser θεραπεία που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Αυτά τα ασύγκριτα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται από τις δεκαετείς μελέτες, δημοσιεύσεις και κλινικές αξιολογήσεις της μεθόδου.

Η SmartLipo Laserlipolysis® ενδείκνυται για την αντιμετώπιση τοπικών εναποθέσεων λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στα σημεία όπου η δίαιτα και η φυσική άσκηση δεν έχουν αποτέλεσμα Είναι επίσης δυνατή η επέμβαση σε ιδιαίτερα ευπαθή σημεία όπου η κλασική λιποαναρρόφηση δεν συνίσταται όπως κάτω από τα μάτια, τα μάγουλα, το πηγούνι, οι βραχίονες, το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα, οι γλουτοί, η άνω κοιλιακή χώρα και το εφήβαιο.
Το σύστημα Smartlipo Laserlipolysis® μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δύο διαφορετικές θεραπείες:

Την Laserlipolysis

Την Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση

Η SmartLipo Laserlipolysis® υπερτερεί σημαντικά σε σχέση με την κλασσική λιποαναρρόφηση :

Δεν υπάρχει ουσιαστικά χρόνος αποθεραπείας καθώς ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα από την επομένη μέρα και μετά στις φυσιολογικές καθημερινές του συνήθειες και στην ρουτίνα της εκγύμνασής του σε μόλις 4 με 5 ημέρες μετά.

Αποτελεί την πλέον λιγότερο τραυματική μέθοδο και έτσι ο μετεγχειρητικός πόνος είναι ελάχιστος

Επειδή δεν απαιτείται γενική αναισθησία θεωρείται εξαιρετικά ασφαλής μέθοδος

Το τελικό αποτέλεσμα προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη λύση τοπικής αποκατάστασης με σύσφιγξη και εξάλειψης της κυτταρίτιδας με πλήρη επαναφορά του δέρματος και χωρίς σημάδια και ουλές.

SmartLipo Laserlipolysis®: Η καινοτομία που Άλλαξε Ριζικά την Λιπογλυπτική
Η ακτίνα λέιζερ μεταφέρεται με οπτική ίνα και μέσω μικροκάνουλας 1 – 1,4mm φθάνει στα υποδόρια κύτταρα. Η εκπεμπόμενη υψηλής αιχμής ισχύς μαζί με την αποκλειστική τεχνολογία Βαθμιδωτού Παλμού διασπά τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, με συνέπεια την διασπορά του κυτταρικού περιεχομένου, ενώ ελαχιστοποιεί την θερμική βλάβη του περιβάλλοντος ιστού. Καθόσον προκαλεί συρρίκνωση και διεγείρει το κολλαγόνο, το Smartlipo, συσφίγγει σημαντικά το δέρμα. Γι’ αυτόν τον λόγο χρησιμοποιείται με επιτυχία στην κλασική τεχνική λιποαναρρόφησης, μετά την απομάκρυνση των καταλοίπων.

Από την Λιπογλυπτική στην Εφαρμογή Νέων Θεραπειών

Η SmartLipo Laserlipolysis® πηγαίνει πέραν των ορίων των κλασικών θεραπειών. Το ειδικό μήκος κύματος και ο μοναδικός παλμός του SmartLipo Laserlipolysis®, δίνουν την δυνατότητα πραγματοποίησης πολλών διαφορετικών θεραπειών. Από την υπεριδρωσία και την γυναικομαστία, στην αφαίρεση λιπωμάτων και στην διόρθωση ατελειών από δερματικά εμφυτεύματα. Αποτελεσματικό, ασφαλές και ήπιο, ακόμα και στις ευπαθείς περιοχές, το SmartLipo Laserlipolysis® είναι σχεδιασμένο για να δίνει την δυνατότητα στον γιατρό να πηγαίνει πέρα από τις συνήθεις θεραπείες λιπόλυσης.

Βαθμιδωτός Παλμός: Μία Νέα Κυματομορφή

Η τεχνολογία SmartLipo Laserlipolysis® βασίζεται στην εκπομπή βραχέων, υψηλής αιχμής ισχύος παλμών μήκους κύματος 1064 nm. Σε αντίθεση με τα συνεχούς εκπομπής μη παλμικά ή διαφορετικής κυματομορφής λέιζερ, το SmartLipo Laserlipolysis® δεν προκαλεί βλάβες στους περιβάλλοντες ιστούς ή στο λεμφικό σύστημα έτσι ώστε, με την φυσιολογική παροχέτευση των υγρών και την απομάκρυνση του διαλυμένου λίπους, να μειώνεται ο κίνδυνος δημιουργίας ορόματος.

Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση

Σε αυτήν την περίπτωση, η φωτομηχανική δράση της ακτίνας laser υποβοηθάτε από αναρρόφηση χαμηλής πίεσης, μέσω ειδικής κάνουλας διαμέτρου μόνο 3 mm. Το λίπος απομακρύνεται άμεσα χωρίς τραυματισμό ή βλάβη. Αυτή η μέθοδος είναι πλέον κατάλληλη όταν πρέπει να απομακρυνθούν μεγαλύτεροι όγκοι λιπώδους ιστού, σε ασθενείς που θέλουν άμεσα αποτελέσματα.