Mom Makeover και Ιατρικός Τουρισμός - Mom Makeover

Mom Makeover και Ιατρικός Τουρισμός

Featured Image

Ο ιατρικός τουρισμός κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στη χώρα μας, κατατάσσοντας την Ελλάδα στη λίστα με τις ανερχόμενες χώρες στο ιδιαίτερο αυτό κομμάτι τουρισμού. Η Ελλάδα άλλωστε, παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, άρτια καταρτισμένους γιατρούς με εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές, καθώς και ιδιαίτερα χαμηλό κόστος υπηρεσιών, σε σχέση με το κόστος αντίστοιχων θεραπειών σε Ευρώπη και Αμερική.

Ταυτόχρονα, σε αυτά τα πλεονεκτήματα, έρχονται να προστεθούν η φυσική ομορφιά της Ελλάδας, η ιστορία, ο πολιτισμός, η διάσημη ελληνική φιλοξενία και το εξαιρετικό κλίμα που ευνοεί την ανάρρωση από οποιαδήποτε επέμβαση, ενισχύοντας παράλληλα και την καλή ψυχολογία! Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η Ελλάδα έχει μακρά ιστορία στην ιατρική, με τον Ασκληπιό και τον Ιπποκράτη να πρωτοστατούν. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ο ιατρικός τουρισμός αποτελεί όχι μόνο μία ευκαιρία οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας, αλλά κυρίως μία ευκαιρία προβολής και απόκτησης τουριστών που θα επισκέπτονται την Ελλάδα όλο τον χρόνο.

Το Mom Makeover

Η κλινική Mom Makeover® αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη κλινική στην Ελλάδα, που αναλαμβάνει την πλήρη αποκατάσταση της μητέρας μετά τον τοκετό. Είτε η μητέρα έχει γεννήσει πρόσφατα, είτε έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία της εγκυμοσύνη, στην κλινική Mom Makeover® μπορεί να βρει ένα πλήρες φάσμα επεμβατικών (χειρουργικών) ή μη επεμβατικών υπηρεσιών, για την ολική επαναφορά του σώματος, της γεννητικής περιοχής και του προσώπου. Χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθεί δύο ή τρία διαφορετικά ιατρεία, αναζητώντας διαφορετικές ειδικότητες γιατρών, η μητέρα επισκέπτεται το Mom Makeover® όπου θα συναντήσει ένα team εξειδικευμένων Πλαστικών Χειρουργών, Γυναικολόγων και Δερματολόγων με επικεφαλής τον διακεκριμένο Χειρουργό-Γυναικολόγο  Dr. Ναούμ, με στόχο να καταρτιστεί ένα εξατομικευμένο πλάνο και να αναλυθεί τι ακριβώς χρειάζεται η μητέρα.

Για τη γεννητική περιοχή

Μετά από έναν ή δύο φυσιολογικούς τοκετούς, παρατηρείται συνήθως χαλάρωση κόλπου στη γυναίκα, καθώς όσο και να επανέλθει ο κόλπος μετά τον τοκετό λόγω ελαστικότητας, σχεδόν ποτέ δεν επανέρχεται πλήρως στο αρχικό του εύρος. Έτσι, με τη χειρουργική επέμβαση της κολποπλαστικής, διορθώνουμε το εύρος του κόλπου, ενώ με τη μη επεμβατική μέθοδο Vagitense (laser CO2) μπορούμε να πραγματοποιήσουμε σύσφιξη κόλπου σε περιπτώσεις που δεν απαιτείται χειρουργείο, μέσα σε λίγες συνεδρίες στο ιατρείο. Παράλληλα, με την ίδια μέθοδο αντιμετωπίζουμε και την ακράτεια πρώτου βαθμού (γνωστή και ως ακράτεια από προσπάθεια), η οποία εμφανίζεται σε αρκετές περιπτώσεις μετά τον τοκετό.

Για το σώμα

Μερικά από τα προβλήματα που απασχολούν τις γυναίκες μετά τον τοκετό, είναι η αύξηση του σωματικού βάρους, η εναπόθεση λίπους τοπικά σε διάφορα σημεία του σώματος, η εμφάνιση των ραγάδων, η χαλάρωση του στήθους μετά τον θηλασμό, η εξάλειψη της ουλής της καισαρικής κ.α.

Στην κλινική Mom Makeover® παρέχεται μία τεράστια γκάμα υπηρεσιών, με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής τελευταίας γενιάς, ώστε είτε χειρουργικά (πχ. κοιλιοπλαστική, ανόρθωση στήθους, λιποαναρρόφηση κ.α.) είτε μη επεμβατικά στον χώρο του ιατρείου, να αντιμετωπιστεί όποιο αισθητικό ή λειτουργικό πρόβλημα δημιούργησε στη μητέρα ο τοκετός.

Το Mom Makeover® στον ιατρικό τουρισμό

Εφόσον το Mom Makeover αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη λύση για την αποκατάσταση της μαμάς μετά τον τοκετό, δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα. Ήδη από το πρώτο διάστημα λειτουργίας του Mom Makeover® στην Ελλάδα, δεκάδες γυναίκες από την Κύπρο, τα Βαλκάνια, τη Γερμανία, αλλά και το Ηνωμένο Βασίλειο μας επισκέφθηκαν και εμπιστεύτηκαν τις θεραπείες του Mom Makeover® για αποκατάσταση μετά τον τοκετό, συνδυάζοντας την επίσκεψή τους με ολιγοήμερες διακοπές στην χώρα μας.

Ολοκληρωμένη παροχή

Η ομάδα του Mom Makeover® παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τη μητέρα που θα μας επισκεφθεί από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα εφόσον η μητέρα το επιθυμεί, αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε το ταξίδι της (εισιτήρια και διαμονή με συνεργαζόμενο πρακτορείο), την παραλαβή από το αεροδρόμιο και τη μεταφορά στην κλινική του Mom Makeover®. Έπειτα, εφόσον οι αρχικές συζητήσεις συνήθως γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης, πραγματοποιούμε τον κλινικό έλεγχο και τις απαραίτητες εξετάσεις στην περίπτωση που έχει προγραμματιστεί χειρουργείο. Ειδικά στην περίπτωση των επεμβάσεων της γεννητικής περιοχής, ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός και έτσι το ίδιο βράδυ η μητέρα μπορεί να βγει από το νοσοκομείο και να χαρεί μία βόλτα στην Αθήνα!

Το κόστος του Mom Makeover®

Το κόστος, τόσο της συνολικής παροχής του Mom Makeover®, όσο και της εκάστοτε επέμβασης χωριστά είναι πολύ χαμηλότερο από όσα έχει συνηθίσει ένας Ευρωπαίος ή ένας Αμερικανός πολίτης. Συγκεκριμένα, εξαρχής το Mom Makeover® εφόσον παρέχει όλες τις ειδικότητες ιατρών σε έναν χώρο και πολλές επεμβάσεις γίνονται συνδυαστικά σε έναν χρόνο, το κόστος πέφτει κατακόρυφα. Επίσης, το κόστος των επεμβάσεων είναι πολύ χαμηλότερο από ότι σε άλλες αντίστοιχες Ευρωπαϊκές χώρες, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει καμία έκπτωση στο υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών και στην υψηλή κατάρτιση των ιατρών.

Το Mom Makeover®, χτίζοντας δυναμικές συνεργασίες με μη κερδοσκοπικές εταιρείες, όπως την Ιατρική Εταιρεία Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας, με συχνές παρουσιάσεις σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια από το AMWC του Μονακό, μέχρι το ΔΥΟ Forum στο Ζάππειο Μέγαρο, καθώς και με συχνές τηλεοπτικές συνεντεύξεις κατακτά μέρα με την ημέρα μεγαλύτερο κομμάτι ιατρικού τουρισμού, προσελκύοντας τις σύγχρονες μητέρες της Ευρώπης και των Βαλκανίων.